diumenge, 12 d’abril del 2015

Terra de Vins 1/32 - 4ª cursa - Slot Club La Lira

Aquest passat cap de setmana es va disputar a les instal·lacions del Club la 4ª cursa del campionat Terra de Vins 1/32, aquest rally, a diferencia de la resta del campionat que es fa tot amb material NINCO, s'ha confeccionat amb material NINCO i SCX a parts iguals, els dos primers amb SCX i els dos últims amb NINCO.
Els quatre trams, de bona factura i molt entretinguts, han servit per que els nous integrants de la secció de rallye es desfoguessin, i la veritat es que els ha sortit un muntatge perfecte. Felicitats nois!!

El rally s'ha disputat amb dues jornades, divendres tarda i dissabte tarda. A la sessió de divendres es van acostar 11 dels 39 pilots que van disputar la cursa.
En el terreny esportiu, a falta d'algunes espases del campionat la cursa la va guanyar en Pere Joan amb el seu Super N GT tot i que Francesc Bolumar amb el Super N Rallye va estar molt a prop durat tota la cursa. No va ser fina la última etapa en la qual en Per Joan no va fallar. L'altre baralla al capdavant de la classificació la van protagonitzar en Carlos Lopez, Ramon Garcia i Joan Carles Ceballos. Val a dir que el ritme dels dos primers va esser molt superior a la resta, ja que entre el segon i el tercer hi ha mes de 20 segons de diferencia.
En el grup N, Roger no va donar opció a ningú com acrediten els 20 segons de diferencia amb el segon classificat.